Polar 520, en lätt, smidig och smart husvagn.

 

Polar 520 är lätt smidig och smart - som låter dig välja mellan två av våra mest populära planlösningar.

En tuffing som utmanar betydligt större husvagnar när det gäller komfort och utrustning. 

  

Med Polar 520 får du hög boendekvalitet, goda förvaringsutrymmen och förstklassig sovkomfort.

 

Allt du behöver finns på plats och bekvämt inom räckhåll.

Ljusa träslag och sobra textilier ger en ombonad och trevlig miljö.

Högsta Polarkvalitet i alla detaljer borgar för lång livslängd och ett högt andrahandsvärde den dag du vill sälja eller byta din Polar.

Bilder (klicka för att se bilderna i större format)
Polar 520 Polar 520 Polar 520

 

Planlösningar

Tyger

Tillval

Panorama

Teknisk data

Bildgalleri

Broschyr (för att spara, högerklicka och välj "spara som....")


-- pdf.gif (pdf symbol)   Hela broschyr 2011 
   

Varför välja en Polar

Garanti Marknadens bästa garantier Som första husvagnstillverkare i världen garanterar vi dig en tät Polarvagn i minst 7 år! Dessutom har vi 2 års fabriksgaranti. Värmesystem Värmesystem Polarvagnen har golvvärme av samma typ som används i vanliga hus för optimal spridning av värme. Lagringsutrymmen Generösa lagringsutrymmen  Kompromissa inte med det du vill ta med dig. Våra skåp sväljer det mesta.
Chassi och kaross Chassi och kaross  Marknadens styvaste kaross ger oss en husvagn med vägegenskaper i absolut toppklass - bevisat i färska tester. Golv Golv Svensktillverkade golv från Tarkett. Mycket slittåligt ytskikt, som gör att golven ser fräscha ut år ut och år in. Isolering Isolering I väggar och tak används 37 mm EPS och i golvet har vi valt 44 mm - marknadens effektivaste isolering.
P-fogen  P-fogen  Egenutvecklad teknik för oslagbar täthet och grunden i vår långa täthetsgaranti. Husvagnens karosseselement överlappas och tätas ett flertal gånger. P6 fönster P6-fönster Polars fönster är av typ P6 som är tillverkade i polyuretan för bästa isoleringsförmåga. Tester Tester Extrema köldtester och krävande vatten- och vindtester prövar våra husvagnar ordentligt innan de når dig.
Andrahandsvärde Högsta andrahandsvärdet Andrahandsvärdet är det högsta på marknaden - att köpa Polar är alltså förenat med låg risk.  Madrasser och dynor Madrasser och dynor De skönaste madrasserna och dynorna. Allt för din komfort. Trygghet Trygghet Generösa garantier, rigorösa serviceprogram och lång erfarenhet av att tillverka kvalitetsprodukter gör Polarvagnen till ett tryggt köp. 
ISO Kvalitetscertifierade Polar är certifierade enligt ISO 9001:2008 - men vi strävar ännu högre. Du märker av det.    Klicka här för att läsa mer »